Γιάννης Παπαδόπουλος, σεφ.

Ο σεφ φημίζεται για τις εξαιρετικές μαγειρικές του ικανότητες και τη δέσμευση του σε υψηλά πρότυπα. Αποφοίτησε με πτυχίο Επαγγελματικών Σπουδών από το Γαστρονομικό Ινστιτούτο Αμερικής.

 

 

 


 

Γιάννης Αναστασίου, επικεφαλής οινοχόος.

Ο Γιώργος διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα οίνου στο ΤΑΒΕΡΝΑ ΄΄Η ΔΡΟΣΙΑ΄΄.Αναπτύσσει και επιβλέπει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για κρασί για την ομάδα του εστιατορίου. Εντάχθηκε στο ΤΑΒΕΡΝΑ ΄΄Η ΔΡΟΣΙΑ΄΄ το 2011, φέρνοντας μαζί του δέκα χρόνια εμπειρίας σε ορισμένα από τα πιο κορυφαία εστιατόρια του κόσμου.